נוסעים לחו"ל ורוצים לעלות את התמונות לאינטרנט, סלולר ולאפשר הדפסה מהירה שלהם? עורכים אירוע ורוצים לעלות את התמונות לכל החברים בצורה מהירה וקלה? מעוניינים לשמור על התמונות שלכם ברשת בצורה מהירה. זה הזמן לבדוק את האופציה של אתרי העלאת תמונות.
מי שמסתכל בגוגל יכול למצוא שורה ארוכה של אתרי העלאת תמונות דרכם אפשר לעלות תמונות מסוגים שונים ובצורה מהירה. כל מה שנדרש לעשות הוא לחבר את המצלמה או את מכשיר הסלולר למחשב באמצעות כבל, ולהעביר מהמכשיר אל האתר. העברה יכולה להתבצע באופן ישיר ולעיתים נדרש גורם מתווך (כמו המחשב) בשביל שיהיה ניתן להעביר את התמונות בצורה הרבה יותר פשוטה וקלה.
האפשרות להעביר תמונות לאתר, יכול להתבצע ישירות מהסלולר בכל מקום בו אנחנו נמצאים. מרבית האתרים תומכים בקבצים בגדלים שונים, מה שמאפשר לעלות סדרה של תמונות גם כשמדובר בתמונות גדולות. היתרון של אתרים אלה, שהם יכולים להכיל מיליוני תמונות של משתמשים שונים בלי קושי. הגולשים נהנים מהשירות הזה בכל מקום ובכל זמן בו הם זקוקים לו.
מה צריך לבדוק כשבוחרים אתר להעלאת תמונות
אומנם יש לא מעט אתרים להעלאת תמונות ואכן ניתן לבחור ביניהם, אך על מנת להקל על העניין יש לבצע את הבחירה באתר איתו אנחנו רוצים לעבוד בצורה מוקפדת.
לפני שנציג מספר הסברים כיצד לבחור אתר שכזה, ברצוננו להדגיש, שאומנם קיימים שירותי ענן, כמו דרופבוקס וגוגל דרייב, דרכם אנחנו יכולים לאחסן תמונות שלנו באופן מיידי גם מהסלולר. אך יש בכך 2 בעיות: ראשית, אם אנחנו רוצים שאחרים יצפו בתמונות, אנחנו צריכים לתת להם את הסיסמא שלנו או לשתף אותם (במידה והם משתמשים בתוכנה הזאת), מאחר וזה לא תמיד כך, אין היגיון להשתמש בשירותים אלו. שנית, שירותים אלו מוגבלים במקום, מהר מאוד אפשר להגיע לכדי מיצוי שלהם. לכן עדיף להשתמש באתר להעלאת תמונות שאיננו מוגבל במקום.
אלו הדברים שיש לבדוק לפני שבוחרים לעבור עם אתר להעלאת תמונות
ראשית, מהו מספר התמונות שניתן לעלות והאם יש צורך לרכוש מנוי על מנת להגדיל את הכמות
שנית, אילו סוגי קבצים ניתן לעלות והאם יש מגבלה על גודלם
שלוש, באילו שרתים משתמש האתר ומה גודלם. חשוב להכיר את השרתים שעומדים מאחורי האתר, מאחר ואם מדובר בשרתים לא חזקים, הרי שהתמונות לא יישמרו.
ארבע, יש לוודא שהאתר מכיר בכך שהזכויות על התמונות שייכות לכם ולא לאתר
חמש, יש לבחון כיצד אפשר להדפיס את התמונות בזמן מהיר.